Wij zorgen voor een soepele administratie

Finivision

FiniVision, met meer dan 30 jaar ervaring, richt zich op uitgebreide administratieve dienstverlening voor MKB-bedrijven, met focus op financiële administratie. We zijn een flexibele partner die zich richt op het begeleiden van administratieve processen, afgestemd op de behoeften van onze zakelijke klanten. Kwaliteit, efficiëntie en vertrouwen blijven onze kernwaarden. Onze aanpak evolueert voortdurend om aan de veranderende eisen van de bedrijfswereld te voldoen. Samen met onze klanten bepalen we de meest effectieve strategieën en oplossingen die aansluiten op hun organisatie. We blijven streven naar een nauwe samenwerking om de administratieve uitdagingen van de moderne tijd te overwinnen.

Wat kan FiniVision voor u betekenen?

Werkwijze

Onze focus ligt op het optimaliseren van administratieve processen om een sneller inzicht te bieden in uw financiële situatie.

Onze dienstverlening omvat onder andere:

  • Het opzetten en verwerken van (een deel van) de financiële administratie.
  • Debiteurenbeheer en incassodiensten.
  • Crediteurenbeheer en betalingsverwerking.
  • Opstellen, analyseren en toelichten van maand- en kwartaalrapportages.
  • Verzorgen van omzetbelastingaangiftes.
  • Verzorgen van inkomstenbelasting- en vennootschapsbelastingaangiftes.
  • Opstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken.

Hoewel we bewust kleinschalig opereren, streven we naar het voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Om op alle niveaus van dienst te zijn, werken we nauw samen met een aantal vooraanstaande accountant kantoren die waar nodig gespecialiseerde experts in huis hebben, zoals accountants, fiscalisten, salarisadviseurs en notarissen. Hierdoor kunnen we een breed scala aan specialistische diensten aanbieden en aan uw behoeften voldoen. Door deze nauwe samenwerking kunnen we ook de kosten tot een minimum beperken.

Hoe we werken bij FiniVision

Werkwijze

Bij FiniVision staat een persoonlijke aanpak centraal. Voor elke opdracht streven we naar een werkwijze die optimaal aansluit op uw organisatie. Samen met u bekijken we welke vorm van samenwerking met FiniVision het meeste rendement oplevert. U heeft de keuze of de werkzaamheden op uw systeem worden uitgevoerd of op ons kantoor plaatsvinden.

Onze flexibiliteit strekt zich uit tot het gebruik van financiële software. Hoewel we vaak met Exact Globe werken, hebben we uitgebreide ervaring met diverse andere financiële pakketten, waaronder Afas en SAP. Dit stelt ons in staat om aan te sluiten op uw voorkeuren en een naadloze integratie in uw bestaande systemen te garanderen.

De samenwerking met ons gaat verder dan alleen onze eigen expertise. Door onze nauwe samenwerking met een gerespecteerd kantoor in Waalre, dat gespecialiseerde professionals in huis heeft, kunnen we een breed scala aan specialistische diensten aanbieden. Hierdoor voldoen we aan al uw behoeften, terwijl we ook de kosten tot een minimum beperken. Ons doel is om een betrouwbare en flexibele partner te zijn die uw administratieve processen optimaliseert, zodat u snel inzicht krijgt in uw financiële situatie.

Contact

Heb je vragen over wat FiniVision voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Tel: 06 51145642

Mail: info@finivision.nl

Adres: Waterwereld 140A, 5658RN, Eindhoven