LANsteel

Jouw Partner in Veiligheid en Precisie

Welkom bij LANsteel, jouw betrouwbare leverancier van slijpartikelen en veiligheidskleding. Wij bieden hoogwaardige producten zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen, zodat uw productie altijd doorgaat.

Over ons

Wat we doen

Welkom bij LANsteel, uw betrouwbare leverancier van slijpartikelen en veiligheidskleding voor de industriële sector. Wij begrijpen dat veiligheid en continuïteit van essentieel belang zijn voor uw bedrijf. Daarom bieden wij hoogwaardige producten tegen vaste jaarprijzen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wat ons echt onderscheidt, is onze unieke voorraadservice. Wij houden altijd een strategische voorraad achter voor onze klanten, zodat u nooit zonder essentiële materialen komt te zitten. Of het nu gaat om onverwachte pieken in uw productie of last-minute aanvragen, met LANsteel bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare levering.

Wij hebben een breed assortiment van schuurmaterialen tot veiligheidskleding die voldoet aan de hoogste normen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons de ideale partner voor uw industriële behoeften. Kies voor LANsteel en ervaar de zekerheid van een constante voorraad en uitstekende service.

Onze producten

Veiligheidskleding

Bij LANsteel leveren wij een uitgebreid assortiment veiligheidsartikelen om uw werknemers optimaal te beschermen. Onze arm- en handbescherming omvat hoogwaardige handschoenen en armbeschermers voor diverse industriële toepassingen. Voor voet- en beenbescherming bieden wij stevige veiligheidslaarzen en beenkappen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Onze oog- en ademhalingsbescherming bestaat uit veiligheidsbrillen, gelaatsmaskers en ademhalingsapparatuur, speciaal ontworpen om uw personeel te beschermen tegen gevaarlijke stoffen en deeltjes. Daarnaast bieden wij een brede selectie beschermende kleding, van hittebestendige pakken tot waterdichte kleding, die maximale bescherming en comfort garanderen. Kies LANsteel voor betrouwbare en hoogwaardige veiligheidsoplossingen.

Slijpmaterialen

Bij LANsteel bieden wij een breed scala aan slijpartikelen voor al uw industriële toepassingen. Ons uitgebreide assortiment omvat hoogwaardige afbraam- en doorslijpschijven, ontworpen voor efficiënt en nauwkeurig snijden van diverse materialen. Onze diamantzagen zijn ideaal voor zware en precieze zaagwerkzaamheden, terwijl onze duurzame slijpstenen en flexibele schuurmiddelen zorgen voor een perfecte afwerking van elk project. Voor de meest veeleisende taken bieden onze super abrasives superieure slijpprestaties. Kies LANsteel voor al uw slijpartikelen en ervaar de combinatie van topkwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Onze producten garanderen optimale resultaten en klanttevredenheid.

Even kennis maken

Wie we zijn

Hallo, mijn naam is Leo van den Langenberg. Na meer dan 30 jaar te hebben gewerkt in de metaalbewerking en het succesvol leiden en verkopen van mijn eigen onderneming in deze branche, besloot ik dat het tijd was voor wat anders. Om deze reden heb ik LANsteel opgericht. Met mijn uitgebreide kennis en passie voor de branche, heb ik het bedrijf in de afgelopen 20 jaar opgebouwd tot een betrouwbare leverancier van slijpartikelen en veiligheidskleding voor de industriële sector. Mijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid vormt de kern van het bedrijf, waardoor wij uitblinken in het bieden van goede producten en uitstekende service aan onze klanten.

Is LANsteel voor jou?

Onze doelgroep

LANsteel richt zich op productiebedrijven van alle formaten in de regio Brabant en Limburg. Onze klanten variëren van kleinere werkplaatsen tot grotere industriële fabrieken. Wij bedienen voornamelijk bedrijven in de metaal-, beton- en productie-industrie, die regelmatig gebruik maken van veiligheidsartikelen en slijpmaterialen. Of u nu een metaalbewerkingsbedrijf bent dat op zoek is naar hoogwaardige slijpartikelen, of een betonproducent die veilige werkomstandigheden wil garanderen met onze beschermende kleding, wij hebben de juiste producten voor wat jij nodig hebt. Met onze vaste jaarprijzen en strategische voorraadbeheer zorgen wij ervoor dat uw productieproces altijd soepel verloopt, zonder onderbrekingen door materiaaltekorten. Voel jij je hierdoor aangesproken? Dan is LANsteel iets voor jou!

Bel gerust!

Wat nu?

Voel je je aangesproken door onze diensten en producten, en denk jij dat LANsteel bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Tot snel!

Contactgegevens

Mail:       leo@lansteel.nl

Tel:         +31 (0)495 43 01 30

Mobiel:  +31 (0)6 53 31 34 19

Grensweg 58, 6021JX

BUDEL, Nederland