WebShare

Het sharing concept voor websites

Wij nemen de volledige zorg uit handen voor klanten die een professionele website nodig hebben. Hierbij houden we de kosten laag, minimaliseren we het werk voor de klant en stellen we kwaliteit altijd voorop.

Over ons

Wat we doen

Bij WebShare draait alles om het ontzorgen van klanten die een professionele website nodig hebben. Veel MKB-bedrijven hebben een kwalitatieve website nodig, maar missen de expertise. Zelf alle ins en outs leren kost veel tijd, en daar komen wij in beeld. Wij verzorgen jouw professionele website van A tot Z. Het enige wat we nodig hebben is jouw input; de rest regelen wij. Zo wordt het wel heel makkelijk om een website te shoppen!

Hoe we dit doen

Bij WebShare bieden we twee productcategorieën die perfect aansluiten op jouw zakelijke behoeften. Ons eerste producttype is de basiswebsite. Dit is de standaard website die je ontvangt na ontwerp, bouw en implementatie. Ons tweede product is contentcreatie voor deze websites. Wanneer je een website aanschaft, is deze vaak leeg. Het vullen ervan kost vaak onverwacht veel tijd, zoals het schrijven van teksten, aanmaken van pagina’s en vinden of maken van de juiste afbeeldingen. Wij nemen deze taken graag van je over, zodat je tijd en moeite bespaart. Hierdoor krijg je niet alleen een professionele website, maar ook direct bruikbare content tegen scherpe tarieven.

Onze websites

Bij ons draait alles om keuze en waarde. We bieden twee benaderingen voor het creëren van jouw perfecte website. Ten eerste hebben we het traditionele webdesign, waarbij we in nauw overleg met onze klanten en ontwikkelaars gaan om een op maat gemaakte website te creëren die aan al jouw wensen voldoet. Hoewel dit voor veel MKB-bedrijven de ideale optie is, begrijpen we dat het voor sommigen een flinke investering kan zijn.

Daarom hebben we onze tweede oplossing ontwikkeld. Hierbij laten we onze ontwikkelaars een uniek, professioneel en fris ontwerp maken, dat we vervolgens aanpassen aan jouw specifieke voorkeuren qua kleur en lettertype. Dit doen we slechts voor maximaal 5 klanten per ontwerp, waardoor jouw website exclusief blijft en we de ontwikkelingskosten kunnen spreiden. Door samen te werken met een vooraanstaande partner in de branche, kunnen we niet alleen hoogwaardig webdesign en ontwikkeling garanderen, maar ook een uiterst betaalbare prijs voor een professionele website bieden.

Onze content

Bij WebShare draait ons tweede product om het creëren van content voor websites. We maken gebruik van geavanceerde AI-tools om heldere en pakkende teksten samen te stellen die de juiste boodschap overbrengen. Op deze manier besparen we jou en je bedrijf kostbare tijd en geld.

Daarnaast bieden we ondersteuning bij het zoeken naar passende foto’s, die indien nodig ook door ons worden bewerkt. Beide aspecten van ons contentproduct vergen veel tijd als je er zelf mee aan de slag moet, terwijl wij precies weten wat werkt en wat niet. Met onze expertise en efficiënte aanpak zorgen we ervoor dat jouw website snel en effectief van hoogwaardige content wordt voorzien, zonder dat het je een fortuin kost.

Even kennis maken

Wie we zijn

Goedendag, ik ben Nick van den Langenberg, een jonge ondernemer met een achtergrond in projectmanagement en webontwikkeling. Na het succesvol lanceren van mijn eerste website voor LANconsult, besefte ik dat er iets ontbrak in de wereld van webdesign. Veel ondernemers waarmee ik sprak, liepen namelijk tegen hetzelfde probleem aan: goede websites zijn vaak te duur en goedkope websites bieden onvoldoende kwaliteit.

Dit bracht me op een idee. Waarom niet de kosten voor webontwikkeling delen onder meerdere klanten? Op deze manier kunnen we nog steeds een hoogwaardige website leveren, ontwikkeld door een professionele ontwikkelaar, maar kunnen we de kosten relatief laag houden. Ik zag hierin een kans en besloot deze met beide handen aan te grijpen. Met mijn ervaring en passie voor webontwikkeling wil ik jou en jouw bedrijf helpen om online succes te behalen, zonder dat het je een fortuin kost.

Is WebShare een match?

Onze doelgroep

Onze producten zijn speciaal ontworpen voor MKB-bedrijven en ZZP’ers die een professionele en complete website nodig hebben als hun digitale visitekaartje of folder voor hun werkzaamheden. Bij WebShare streven we ernaar om deze behoefte te vervullen tegen een scherpe prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze producten.

Onze klanten hebben geen tijd of zin om zelf te worstelen met de complexiteit van het bouwen en onderhouden van een website. Ze vertrouwen liever op een ervaren partij die het werk uit handen neemt. Door te kiezen voor WebShare, besparen onze klanten kostbare tijd die ze weer kunnen besteden aan hun kernactiviteiten. Ze houden van een no-nonsense aanpak, en dat is precies waar wij in specialiseren. Bij WebShare maken we het gemakkelijk, zonder gedoe, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet.

Let's talk!

Wat nu?

Voel jij je aangesproken door onze producten en wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze LinkedIn pagina. Of neem contact met ons op voor meer info of een vrijblijvend intake gesprek via onderstaande gegevens. Tot gauw!

Samenwerking partners

BoostCreators

BoostCreators ontwikkelt samen met haar klanten met de juiste strategie supersterke websites, ontwerpen creatieve campagnes, zorgen dat je online zichtbaar bent met resultaatgerichte middelen om jouw business te boosten! Wij werken nauw met Boostcreators samen voor de development van onze websites.

Finivision

Finivision verzorgt brede financiële dienstverlening voor haar klanten; van procesoptimalisatie tot procesautomatisering en uitvoerende taken m.b.t. opstellen en analyseren van bedrijfsresultaten.

LANconsult

Vanuit Informatiebeveiliging en Informatiemanagement zorgt LANconsult ervoor dat uw organisatie snel kan inspelen op veranderingen. De expertise binnen LANconsult zorgt voor een unieke set diensten die uw organisatie ondersteunt bij het succesvol implementeren, operationaliseren en borgen van uw IT-strategie. Onze producten worden aangeboden vanuit LANconsult, wie ons ook ondersteunt met o.a. projectmanagement obstakels.

Contactgegevens

Mail:    nick@lanconsult.nl

Tel:      +31 6 154 706 76

Waterwereld 140a

5658 RN EINDHOVEN