Wie we zijn

Specialisten in Informatiebeveiliging, Projectmanagement en IT Service Management

Wie we zijn

LANconsult is opgericht door Leon van den Langenberg. Een enthousiaste expert die met een netwerk van collega’s kennis en kunde heeft verenigd in een uniek concept van IT, bedrijfskunde en management.

LANconsult is ontstaan vanuit de overtuiging dat het bundelen van disciplines een positieve impact heeft op het bereiken van innovatie- en veranderdoelstellingen. En dat blijkt ook zo te zijn: de sterke combinatie van expertise binnen LANconsult zorgt keer op keer voor een doelgerichte en effectieve implementatie van IT die onze klanten optimaal wendbaar houdt.

Leon van den Langenberg

Leon van den Langenberg

Eigenaar

- Expertise: IT-beheer en informatiebeveiliging
- Weet knelpunten snel inzichtelijk te maken en te voorzien van passende oplossingen die echt werken
- Communiceert duidelijk, zowel richting business als richting leverende partijen
- Is pragmatisch en doelgericht

Onze kernwaarden:

hier mag u op rekenen

LANconsult lost voor haar klanten bedrijfskundige IT-problemen op in de breedste zin van het woord. De kracht van LANconsult schuilt in onze kennisdomeinen van programmamanagement, projectmanagement, IT- beheer, informatiebeveiliging, sourcing en solutions. Door deze expertise in te zetten bij elk vraagstuk, ontstaat er een unieke aanpak voor het vormgeven van IT- oplossingen die uw bedrijfsstrategie ondersteunen én die uw organisatie zo wendbaar mogelijk houden. Waar nodig vertalen wij deze strategische IT-keuzes naar projecten en/of een programma. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, implementeren we deze keuzes met een heldere resultaatverantwoordelijkheid.

  • Doelgericht

    Samen met u bepalen we welk doel we willen bereiken. Vervolgens stellen we een multidisciplinaire aanpak op die we projectmatig aansturen. Zo weten alle betrokken partijen exact wat er gedaan moet worden en sturen we strak op de voortgang. Mirato Group zorgt  ervoor dat uw doelen binnen de afspraken worden gerealiseerd, ook waar het gaat om de kosten.

  • Energiek

    Doen wat je leuk vindt zorgt ervoor dat je energie haalt uit je werk. Wij zijn continu bezig met de uitvoering en optimalisatie van ons vak en leren dagelijks bij. Daar krijgen wij energie van. Deze energie brengen wij over op de mensen binnen uw organisatie. En dat draagt zichtbaar bij aan het succes van onze opdrachten.

  • Samenwerking

    Mirato Group hecht aan lange relaties met klanten en leveranciers. Hierdoor blijven wij goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen uw organisatie en kunnen wij waar nodig snel schakelen en bijsturen. Deze synergie verhoogt de efficiëntie, zorgt voor meer draagvlak binnen uw organisatie en levert een win-win situatie op voor alle betrokkenen.

© Copyright 2018 - LANconsult