Leon van den Langenberg

Onze kernwaarden

LANconsult lost voor haar klanten bedrijfskundige IT-problemen op in de breedste zin van het woord. De kracht van LANconsult schuilt in onze brede kennis op gebied van informatiebeveiliging en informatiemanagement. Door deze expertise in te zetten bij elk vraagstuk, ontstaat er een unieke aanpak voor het vormgeven van IT- oplossingen die uw bedrijfsstrategie ondersteunen én die uw organisatie zo wendbaar mogelijk houden. Waar nodig vertalen wij deze strategische IT-keuzes naar projecten en/of een programma. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, implementeren we deze keuzes met een heldere resultaatverantwoordelijkheid.

Wie we zijn

Hier mag u op rekenen

In 1995 is LANconsult opgericht door Leon van den Langenberg met de gedachte om klanten op een flexibele manier te ondersteunen bij hun uitdagingen op IT gebied. In deze periode is dit uitgangspunt verder aangescherpt tot de IT domeinen van Informatiebeveiliging en Informatiemanagement om nog beter de aansluiting bij specifieke uitdagingen van de klanten te kunnen zoeken. Bij alle trajecten staat een bedrijfskundige aanpak centraal die probeert met begrip van context, organisatie en bestaande architectuur en IT processen de beste oplossing te zoeken.

Als kleine organisatie heeft LANconsult daarbij uiteraard niet altijd alle expertise in huis. Via ons inmiddels uitgebreide netwerk aan partners en ZZP experts zijn we echter goed in staat om vanuit een regie rol de juiste capaciteit te leveren die nodig is om de door ons aangegeven oplossingen te realiseren. Voor de eindklant is het volledig transparant hoe we dit invullen en blijven wij centraal aanspreekpunt voor de oplossing. Tevens nemen wij altijd de eindverantwoordelijkheid en resultataatverplichting. Zo kunnen wij onze klanten ontzorgen en optimale kwaliteit bieden.

LANconsult is opgericht vanuit een ambitie om binnen het eigen kennisdomein een breed scala aan wisselenede opdrachten in te kunnen vullen voor een breed klantenbestand. Dit geeft voor zowel de uitvoerende partij als de klant voordelen m.b.t. ervaring, best practices en snelheid van schakelen. Het blijvend ontwikkelen staat nog steeds hoog op de wensenlijst!

Doelgericht

Samen met u bepalen we welk doel we willen bereiken. Vervolgens stellen we een multidisciplinaire aanpak op die we projectmatig aansturen. Zo weten alle betrokken partijen exact wat er gedaan moet worden en sturen we strak op de voortgang. LANconsult zorgt ervoor dat uw doelen binnen de afspraken worden gerealiseerd, ook waar het gaat om de kosten.

Energiek

Doen wat je leuk vindt zorgt ervoor dat je energie haalt uit je werk. Wij zijn continu bezig met de uitvoering en optimalisatie van ons vak en leren dagelijks bij. Daar krijgen wij energie van. Deze energie brengen wij over op de mensen binnen uw organisatie. En dat draagt zichtbaar bij aan het succes van onze opdrachten.

Samenwerking

We hechten belang aan lange relaties met klanten en leveranciers. Hierdoor blijven wij goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen uw organisatie en kunnen wij waar nodig snel schakelen en bijsturen. Deze synergie verhoogt de efficiëntie, zorgt voor meer draagvlak binnen uw organisatie en levert een win-win situatie op voor alle betrokkenen.

Korte lijnen

We houden ervan om snel te schakelen. Zowel degenen die bezig zijn met de uitvoering van de opdracht als de directie zijn altijd direct te benaderen. Geen gedoe met wachttijden, maar korte lijntjes zodat iedereen meteen met de juiste dingen verder kan. Daar houden we van.

Samenwerking partners

Finivision

Finivision verzorgt brede financiële dienstverlening voor haar klanten; van procesoptimalisatie tot procesautomatisering en uitvoerende taken m.b.t. opstellen en analyseren van bedrijfsresultaten.

PECB

PECB verzorgt opleiding en certificering op gebied van informatiebeveiliging en diverse gerelateerde vakgebieden.

Twentynext

Met data science en kunstmatige intelligentie van Twentynext stelt het organisaties in staat om betere beslissingen te nemen, meer controle te krijgen en resultaat te verbeteren

Cloudnation

Wij zijn CloudNation. Onze toegewijde cloud-native experts gidsen en leiden organisaties versneld naar de top van hun ambities.