Wij maken bedrijven wendbaar

Klanten

Door onze flexibele werkwijze zijn we actief in diverse branches, en voor verschillende soorten organisaties. Daarbij hebben wij de afgelopen jaren een focus opgebouwd met opdrachten bij zorgverzekeraars, en voor IT leveranciers. We gaan echter graag nieuwe uitdagingen aan buiten deze branches!

Branches waarin wij actief zijn

Zorgverzekeraars: Deze klanten zijn gericht op het bieden van verzekeringsdiensten voor gezondheidszorg aan individuen en organisaties. Ze hebben behoefte aan betrouwbare IT-oplossingen voor gegevensbeheer, claims, klantgerichte systemen en naleving van strenge regelgeving zoals HIPAA.

IT-organisaties: Deze klanten zijn actief in de IT-sector en hebben verschillende behoeften, afhankelijk van hun focus, zoals netwerkbeheer, cloudservices, cybersecurity of softwareontwikkeling. Ze zoeken naar oplossingen die hun operationele efficiëntie, beveiliging en innovatie bevorderen.

ISV (Independent Software Vendors): Dit zijn organisaties die softwareproducten ontwikkelen en op de markt brengen. Ze hebben behoefte aan ondersteuning bij het ontwikkelen, testen, implementeren en onderhouden van software, en streven naar schaalbare, veilige en gebruiksvriendelijke oplossingen.

MSP (Managed Service Providers): Deze organisaties leveren IT-diensten aan andere bedrijven. Ze zoeken naar systemen die hen in staat stellen om efficiënt beheer, monitoring en ondersteuning te bieden aan hun klanten op verschillende IT-gebieden.

Overheidsinstanties en semi-overheden: Ze hebben behoefte aan IT-oplossingen voor efficiëntieverbetering, gegevensbeheer, veilige communicatie en dienstverlening aan de burgers. Hun eisen omvatten vaak naleving van strikte regelgeving en richtlijnen voor gegevensbescherming.

Halfgeleidersindustrie: Organisaties in deze industrie zijn gericht op de productie van halfgeleidermaterialen. Ze zoeken naar IT-oplossingen voor procesautomatisering, kwaliteitscontrole, voorraadbeheer en logistiek, om zo efficiënte productieprocessen te waarborgen.

Enkele klantvoorbeelden

Advies

Architectuur

Ontwerpen van flexibele, schaalbare cloudsystemen voor diverse behoeften en efficiëntie.

Lees meer

BIA

BIA evalueert verstoringen, prioriteert risico's en ondersteunt ISMS-strategieën.

Lees meer

Strategie en beleid

Informatie-beveiligings strategie beschermt gegevens, vormt basis voor ISMS.

Lees meer

Pentest en Audit

Penetratietesten identificeren zwaktes, audits beoordelen beveiliging en naleving.

Lees meer

BCM/DR Scan

BCM/DR-plan waarborgt IT-continuïteit en herstel na noodsituaties.

Lees meer

Realisatie

Change Management

Change Management coördineert IT-veranderingen binnen organisaties.

Lees meer

FG

Expertise leveren in AVG: adviseren, implementeren en handhaven van privacybeleid.

Lees meer

Projectmanagement

Coördineren, plannen en sturen van projecten naar succesvolle voltooiing.

Lees meer

Procesmanagement

IT-procesmanagement coördineert, optimaliseert en bewaakt bedrijfsprocessen voor efficiëntie.

Lees meer

CISO

CISO leidt en waarborgt cybersecurity en informatieveiligheid binnen organisaties.

Lees meer